Romanian English

Sustenabilitate și consum redus de energie, aproape de zero

Nu-i așa că sună extrem de bine să ai un cost de întreținere casă aproape de ZERO? Hai sa îți spunem ce înseamnă standardul nZeb și de ce am ales să-l implementăm în Elite City!

nZebStandardul nZEB (nearly Zero Energy Building) reprezintă un nivel ridicat de performanță energetică pentru clădiri, fiind caracterizat prin consum redus de energie și utilizarea resurselor regenerabile, astfel încât să se ajungă la un consum aproape de zero.

Alegerea standardului nZEB pentru construirea unui proiect rezidențial arată angajamentul Elite City față de sustenabilitate, dar și respect pentru mediul înconjurător. In plus, beneficiile pentru proprietari, cât și pentru comunitatea în care se află clădirea nu sunt deloc de neglijat!

Avantajele standardului nZEB pe termen lung în ceea ce privește construcția și utilizarea clădirilor rezidențiale:

1. Costuri reduse pentru proprietari: Nivelul scăzut de consum de energie al clădirilor nZEB reduce costurile de întreținere și facturile de utilități pentru proprietari, permițându-le să economisească bani în timp.

2. Valoare crescută a proprietății: Proprietățile construite conform standardului nZEB au o valoare mai mare pe termen lung datorită consumului redus de energie și a sustenabilității lor. Aceste proprietăți devin mai atractive pentru cumpărători și locatari, ceea ce poate duce la o creștere a valorii proprietății în timp.

3. Protejarea mediului înconjurător: Utilizarea surselor regenerabile de energie și reducerea emisiilor de dioxid de carbon din construcția și utilizarea clădirilor nZEB contribuie la protejarea mediului înconjurător și la reducerea impactului asupra schimbărilor climatice.

4. Îmbunătățirea sănătății și confortului locatarilor: Clădirile nZEB sunt proiectate și construite pentru a oferi un mediu de locuit sănătos și confortabil, cu un nivel ridicat de confort termic și acustic, asigurând astfel sănătatea și bunăstarea locatarilor.

5. Respectarea cerințelor legislative: Standardele nZEB sunt în conformitate cu cerințele legislative pentru clădiri sustenabile și eficiente energetic, astfel încât proprietarii să nu fie supuși sancțiunilor pentru nerespectarea normelor și reglementărilor din acest domeniu.

Toate aceste avantaje fac din standardul nZEB o opțiune atractivă pentru construirea de clădiri rezidențiale durabile și eficiente energetic pe termen lung.

Alegerea celor mai bune opțiuni de construire este modul nostru de a-ți spune că ne dorim să ai o viață fără griji, fericită și împlinită, dar suntem atenți și la mediul înconjurător și ne dorim un cartier care sa aibă o viață lungă, care să adăpostească, protejeze și să ofere confort sporit cât mai multor generații!