Romanian English
Spații office în ansamblul Elite City Cluj-Napoca

Birouri

Acasă, lângă birou 

Stilul de viață și prioritățile s-au schimbat în ultimul timp, iar ceea ce părea acum câțiva ani imposibil, a devenit azi "normal" pentru omul contemporan, și asta se vede în fiecare aspect, începând de la cartierul și apartamentul dorit, până la felul în care ne raportăm la timp

spatii comerciale

Mai mult decât o simplă locuință, oamenii își doresc să aibă cât mai aproape de casa servicii și utilități pe care le folosesc zilnic. Fie că lucrăm numai de acasă, fie într-o variantă hybrid, și de acasă și de la birou, tot ne dorim un spațiu dedicat, amenajat în propria locuință. În plus, nu mai acceptăm atât de ușor timpul pierdut pe care îl petrecem remote între casă și birou, așa că interesul pentru proximitatea locului de muncă față de casă este din ce în ce mai crescut. 

În acest context, Elite City proiectul de regenerare urbană inițiat în zona de Nord a Clujului, pe amplasamentul fostei Fabrici de Cărămidă, propune o dezvoltare mixtă ce include: rezidențial, comercial și clădire de birouri. 


Opțiunea ideală pentru cei care își doresc totul

Dacă primele 6 clădiri din Elite City vor fi alocate pentru rezidențial și comercial, scoală și sală de sport, în a doua etapă a proiectului am înglobat în proiect și o clădire de birouri, alături de noile blocuri de locuințe și parcul cu acces public nelimitat. 

Având în vedere proiectele care se vor dezvolta în zonă în următorii ani, ne bucurăm să fim inițiatorii acestei transformări și să jucăm un rol important în schimbarea unei zone industriale, într-una de locuit. 

O nouă zonă atractivă, un nou pol de interes în Cluj, atât din punct de vedere social cât și business, Elite City este opțiunea ideală pentru persoanele dinamice, active, care își doresc totul: un apartament modern, cu tehnologii smart încorporate, dar și posibilitatea de a-și stabili biroul atât de aproape de casă.