Romanian English

Experiența și inovația fac casă bună la Cluj

intersectie Fabricii MunciiLa intersecția dintre Trecut, Prezent și Viitor, stă inovația și dorința de a fi cei mai buni. Aici sunt cei care au, pot și oferă totul. Cei care iau în considerare experiența din trecut, provocările de azi și alternativele sustenabile de mâine și le transpun în proiecte rezidențiale cu viziune.

Ne bucurăm să fim primii care vom da tonul schimbării în Cluj-Napoca, atât la nivel de locație - la intersecția a două mari bulevarde Muncii și Fabricii, cât și la nivel de standard ridicat de calitate.

Gândit ca un amplu proiect de regenerare urbană, care să conțină “totul”, Elite City a fost gândit ca un oraș în sine, un cartier al viitorului, unde punem accent pe comunitate, inovație, sustenabilitate și costuri minime de energie și întreținere locuință - prin construire conform standardelor nZeb.

Tabloul ansamblului rezidențial este completat de un mix ideal de facilități urbane avangardiste, situate chiar în incinta ansamblului.

Clădiri Smart Ready și conforme nZeb

Elite City este un proiect de regenerare urbană ce folosește cele mai noi tehnologii pentru a construi imobile Smart Ready și care respectă certificarea nZeb, adică apartamente cu un consum energetic aproape de zero! Energia necesară va fi asigurată prin panourile fotovoltaice instalate pe clădiri, dar și prin aportul materialelor naturale, ce acumulează și păstrează în mod natural căldură, adaptându-se optim la factorii externi. Totul pentru a crea spațiul ideal de dezvoltare a comunității Elite. O comunitate de Elită. O comunitate ce are totul!

Află mai multe despre standardul nZeb și cum te poate ajuta să ai un cost minim la întreținere.

Puțini au totul!

În apartamentul tău din Elite City, poţi fi unul din cei care au totul, chiar în incinta ansamblului unde vei locui şi te poți bucura de multiple facilități detaliate mai jos:

  • 3500 mp parc și multiple zone verzi, peste 18.800 mp, unde te poți conecta cu natura și energia ei verde, atât de benefică pentru oameni
  • teren de sport, o sală de fitness sau o pistă de alergare, așa că diversitatea în alegerea activității fizice îți aparține în totalitate
  • un weekend întreg la spa! Ai în Elite City atât spa cât și piscină, locul ideal de relaxare și destindere, ori de câte ori ai nevoie
  • propriul supermarket, chiar în incinta Elite City! In plus, alternativele din imediata proximitate sunt Auchan și Aushopping Iris, centrul comercial care este chiar vizavi de Elite. Și dacă nu ai timp să gătești, sigur vei găsi ceva bun la restaurantul din complex
  • școala copiilor este în incinta ansamblului Elite City! Și este o scoală de stat, construită și donată de noi primăriei! Și dacă după ce ai lăsat copilul la școală ai timp să te relaxezi, ești binevenită la cafeneaua din complex!
  • creșă, construită tot de noi și donată primăriei, la 5 minute de mers pe jos de Elite City. Creșa se află în cadrul proiectului rezidențial Elite Junior, o extindere a proiectului Junior Residence, de pe str. Sobarilor

10 minute de centrul Clujului

Deși te vei bucura de facilități, servicii și o casă cel puțin la fel de elegantă și confortabilă ca în orice metropolă europeană, centrul orașului Cluj-Napoca nu este la un zbor distanță, ci la doar 10 minute de mers cu mașina.

Nu ai mașină? Stația de autobuz si troleibuz care te va duce în centrul orașului este fix în fața ansamblului Elite City, iar stația de tramvai este la nici 3 minute de mers pe jos, așa că accesul spre oraș este facil și imediat.

Ţi se par prea multe avantaje într-un singur proiect rezidențial?

Te asigurăm: nu sunt. Încă nu le știi pe toate!

Puțini au totul!

Dar TU, dragul nostru viitor locatar, vei fi printre ei!

Galerie proiect Elite City

Ansamblul rezidenţial Elite City este sora inovativă, dinamică și mereu plină de viață a lui Grand Park Residence, oferind aceleași condiții de viață ca în orice capitală europeană, pe care o vizitezi cu entuziasm într-un city-break. În Elite City poţi fi ca în vacanță într-un resort de 5 stele, în fiecare zi!

plan ansamblu Elite City

Galerie ansambluri rezidenţiale finalizate de Elite Grup

Te invităm să faci o vizită în ansamblurile rezidenţiale Grand Park din Cluj-Napoca, dezvoltate de Elite Grup. Spaţiile verzi, aleile pietonale, spaţiile de joacă şi sport, multiplele facilităţi implementate fac parte din viaţa cotidiană a locatarilor şi oferă un mediu de convieţuire la standarde ridicate.