Romanian English

Finisaje apartamente Elite City

Modul de realizare a construcției, precum și toate dotările standard (centrală termică de bloc, pompe de căldură, panouri fotovoltaice) conferă tuturor apartamentelor din ansamblu certificare nZeb cu reducerea cu minim 30-40% a costurilor cu energia.

Pentru că ne respectăm clienții, ansamblul Elite City pune la dispoziția dumneavoastră absolut orice detaliu care atestă calitatea ridicată a lucrărilor. Puteți oricând verifica și stadiul acestora urmărind pe site secțiunea dedicată care se actualizează periodic cu imagini de la șantier, ori ne puteți vizita și discuta cu echipa noastră de ingineri și arhitecți legat de orice detaliu al construcțiilor noastre.

     

Construcția


Structura de rezistență este realizată din beton armat: fundații tip radier, stâlpi, diafragme, planșee dală, respectând normativele in vigoare privind rezistența și stabilitatea.

Fațadele de la strada Fabricii și Muncii vor fi ventilate și îmbrăcate în plăci de bond. Restul fațadelor vor fi finisate în tencuiala decorativă.

Pereții exteriori vor fi realizați din zidarie Ytong cu grosimea de 25 cm, izolați cu polistiren expandat de 15 cm grosime.

Pereții de compartimentare și cei care separă apartamentele sunt construiți din materiale 100% naturale, marca SILKA, care oferă fonoizolație superioară . Grosimea pereților care separă apartamentele este de 17.5 cm.

Tâmplăria exterioară este din PVC și sticlă cu 3 straturi (tripan). Tot ansamblul va avea jaluzele de aluminiu acționate smart.

Șapa de egalizare din interiorul apartamentelor este autonivelantă. Aceasta adăpostește toate conductele pentru instalațiile de încălzire în pardoseală și sanitare.

Balcoanele vor avea pardoseală din gresie flotantă de 2 cm.

Terasele necirculabile (acoperiș) – pe acestea vor fi amplasate panouri fotovoltaice, iar pe terasele spațiilor comerciale se va realiza un acoperiș verde.

Subsolul va avea pardoseală din beton cuarțos, tavanul va fi placat cu vată bazaltică, iar pereții finisați cu zugrăveli și vopsele pe bază de ulei.

Rampa de acces la subsol – va fi dotată cu sistem de degivrare.

 

Finisaje şi dotări standard


Interfon video – fiecare apartament va fi dotat cu interfon video

Lift de ultimă generație

Ușile de intrare în apartament sunt clasificate antiefracție (RC2), și au o izolare fonică de 32 de decibeli.

Sistemul de încălzireeste prin pardoseală radiantă. Aceasta este realizată din plăci cu nuturi și țeavă Rehau. Fiecare apartament beneficiază de contorizare separată, atât a încălzirii cât și a consumului de apă. Toate apartamentele vor fi dotate cu termostat wireless pentru reglarea temperaturii direct de pe telefon.

Apartamentele sunt prevăzute cu infrastructură pentru aparate de aer condiționat: tubulatura necesară este montată în pereți. Montarea aparatelor de aer condiționat este opțională printr-o companie parteneră.

Jaluzele exterioare de aluminiu acționate smart.

Finisaje opționale


Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior au ales pachetele de finisaje opționale, astfel:

Băile sunt complet finisate și utilate: placate cu plăci ceramice (gresie si faianță), dupa modele propuse de către designerii noștri. Mobilierul este ales de la Royo –produs în Spania. Obiectele sanitare și accesoriile sunt, de asemenea, produse în Spania.

Bucătăriile vor avea pardoseala ceramică (gresie)

Pardoseala încăperilor va fi realizată cu parchet laminat de trafic intens. Punem la dispoziția clienților 2 sortimente diferite, din catalogul Egger.

Ușile interioare sunt disponibile tot în 2 variante. Producătorul ales este Porta Doors.

Prize și întrerupătoare vor fi montate.

Pereții sunt zugrăviti în vopsea lavabilă de culoare albă.

Propunerile de finisaje opționale, precum si detaliile de executie vor putea fi vizionate in showroom-urile noastre care vor fi amenajate în imobilul GP2 al ansamblului rezidențial începând cu ianuarie 2024.