Romanian English

Finisaje apartamente Elite Junior

Construcția ansamblului Elite Junior se bucură de toate facilitățile standard necesare unui stil de viață modern: centrală termică de bloc, pompe de căldură și panouri fotovoltaice, care conferă cladirilor certificare nZeb („Near Zero Energy Building”). Astfel, costurile cu energia vor fi reduse semnificativ (aproximativ 30 – 40 %).

Suntem total transparenți și ne respectăm clienții, astfel, suntem bucuroși să vă oferim toate detaliile relevante despre calitatea lucrărilor. Puteți verifica periodic stadiul acestora, urmărind pe site secțiunea dedicată, cu imagini reale din timpul execuției. De asemenea, ne puteți vizita și discuta cu echipa noastră de ingineri și arhitecți despre orice aspect legat de construcțiile noastre.

     

Construcția


Structura de rezistență este realizată din beton armat: fundații tip radier, stâlpi, diafragme, planșee dală, respectând cele mai riguroase cerințe privind rezistența și stabilitatea.

Pereții exteriori vor fi realizați din zidărie Ytong cu grosimea de 25 cm, izolați cu polistiren expandat de 15 cm grosime.

Pereții de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt din zidărie Ytong, cu grosime de 10 cm. Pereții dintre apartamente vor avea proprietăți fonoizolante.

Pereții dintre apartamente și casa scării sunt construiți din materiale 100% naturale, marca SILKA, care oferă fonoizolație superioară.


Tâmplăria exterioară este din PVC, iar geamurile vor fi tripan, cu 3 foi de sticla. Toate apartamentele vor fi prevăzute cu jaluzele de aluminiu.

Terasele circulabile vor fi prevăzute cu gresie, iar terasele necirculabile vor adăposti panourile fotovoltaice.

Subsolul va fi amenajat  ca parcare subterana pentru autovehiculele proprietarilor. Tot in subsol este prevăzut si adăpostul de protecție civila.

 

Alte dotări:

Lifturi rapide.

Interfonie video.

Acest ansamblu respecta principiul de „smart ready”. Așadar,  orice echipament poate fi  integrat intr-un sistem „smart”, după nevoile si preferințele utilizatorilor.

Zona verde se va amenaja cu gazon și vegetație aleasă de către specialiștii în arhitectură peisagistică. Aceasta va fi prevăzută cu sistem de irigații automatizat.

Finisaje şi dotări standard


Interfon video – fiecare apartament va fi dotat cu interfon video

Lift - de ultimă generație

Ușile de intrare în apartament sunt clasificate antiefracție (RC2), și au o izolare fonică de 32 de decibeli.

Sistemul de încălzire este cu pardoseală radiantă (încălzire prin pardoseală). Încălzirea in pardoseala conferă multiple avantaje legate de confortul termic si eficienta energetica. Centrala termică este de bloc, iar fiecare apartament beneficiază de contorizare separată, atât a încălzirii cât și a consumului de apă. Un alt avantaj al centralei termice de bloc este ca apartamentele nu vor fi dotate cu branșament de gaz individual, sporind astfel siguranța utilizatorilor. Apartamentele fără țeavă de gaz montata aparent pe pereți beneficiază si de o estetica superioara, fiind eliminate anumite dificultăți in amenajare. (Observație: Proprietarii apartamentelor își vor monta plita si cuptorul electrice).

Apartamentele vor fi prevăzute cu infrastructura completa pentru montarea aparatelor de aer condiționat.

Finisaje opționale


Echipa noastră de arhitecți si designeri de interior au ales pachetele de finisaje opționale, astfel:

Băile complet finisate și utilate: placate cu plăci ceramice (gresie si faianță) si prevăzute cu mobilier si obiecte sanitare alese de către designerii noștri.

Bucătăriile vor avea pardoseala ceramică (gresie) sau parchet

Pardoseala încăperilor va fi realizată cu parchet laminat de trafic intens.

Ușile interioare vor fi alese din cataloagele unor producători de prestigiu.

Prizele și întrerupătoarele vor fi montate, acestea fiind procurate de la producători consacrați.

Pereții vor fi zugrăviți în vopsea lavabilă de culoare albă.

Parchetul, gresia si faianța si ușile de interior vor fi disponibile in 2-3 variante pentru a putea fi satisfăcute preferințe si gusturi cat mai diverse ale clienților noștri.

Propunerile de finisaje, precum si detaliile de execuție vor putea fi vizionate în showroom-urile de prezentare.