Romanian English
Încep lucrările la Elite Junior
18.09.2023

Încep lucrările la Elite Junior

Elite Grup anunță începerea lucrărilor la Elite Junior, noul proiect care se dezvoltă la intersecția dintre strada Fabricii cu strada Sobarilor, în extinderea ansamblului Junior Residence, pe o suprafață de 2.2 ha.

Urmând trendul inovativ al proiectului Elite City, fratele mai mare care se dezvoltă în imediata vecinătate, Elite Junior este un proiect de regenerare urbană, inovativ și durabil. Odată cu Elite Junior, dispare aspectul industrial și se redefinește confortul rezidențial al zonei.

Primul imobil va avea 110 apartamente cu 1 până la 4 camere, construite conform standardului nZeb, eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce asigură reducerea considerabilă a costurilor cu energia, cu termen de finalizare în toamna anului 2024.

Elite Grup - grupul de firme numărul unu din Transilvania în domeniul imobiliar şi al construcţiilor, dezvoltatorul ansamblurilor marca Grand Park, cu peste 25 ani de experiență în domeniul construcțiilor si dezvoltarii imobiliare, atât în țară, cât și în străinătate. Suntem dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale Grand Park Residence, Junior Residence, Bonjour Residence, Grand Park Sud Residence din Cluj-Napoca, Grand Park Pipera București, Grand Park Tower Timisoara.

 

Birou de vânzări:

Str. Sobarilor nr. 38 A

0755-122390; 0755-122391