Romanian English
Încep lucrările la Elite City - cel mai nou proiect de regenerare urbană de la dezvoltatorii Grand Park Residence
20.12.2022

Încep lucrările la Elite City - cel mai nou proiect de regenerare urbană de la dezvoltatorii Grand Park Residence

Elite City - cel mai nou proiect de regenerare urbană de la dezvoltatorii Grand Park Residence

 

Elite Grup anunță autorizarea și începerea lucrărilor la primele imobile din ansamblul Elite City – cel mai nou proiect de regenerare urbană pe care grupul de firme îl va dezvolta în Cluj-Napoca. Primele 4 imobile vor avea în total 279 de apartamente cu 1 până la 4 camere “SMART ready”, construite conform standardului nZeb, eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce asigură reducerea cu minim 30% a costurilor cu energia, cu termen de finalizare în toamna anului 2024.

 

Comunitatea Elite City este situată la intersecția a două mari bulevarde din Cluj-Napoca: Muncii și Fabricii, pe o suprafață de teren de cca 5.3 ha. Elite City se va dezvolta în 2 etape, în decursul a 4 ani, și va cuprinde peste 1200 de apartamente cu 1 până la 4 camere, locuri de parcare subterană, școală gimnazială modernă, dotată cu sală de sport, 3500 mp parc, 18800 mp spații verzi, 9000 mp spații comerciale, club de fitness și piscină, clădire de birouri clasa A, alei și 2 drumuri de incintă.

 

Elite Grup - grupul de firme numărul unu din Transilvania în domeniul imobiliar şi al construcţiilor, dezvoltatorul ansamblurilor marca Grand Park, cu peste 25 ani de experiență în domeniul construcțiilor si dezvoltarii imobiliare, atât în țară, cât și în străinătate. Suntem dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale Grand Park Residence, Junior Residence, Bonjour Residence, Grand Park Sud Residence din Cluj-Napoca, Grand Park Pipera Bucureștiproiecte finalizate si Grand Park Tower Timisoara.

 

 

Birou de vânzări șantier

B-dul Muncii nr. 4-6 (cu intrare de pe str. Fabricii)

0740-711200

 

Birou de vânzări Bună Ziua

Str Buna Ziua nr. 37, bloc E1B, apt 4

0752-194319

 

 

Elite City
Elite City - imobil GP2
Elite City
Elite City
Elite City - scoala si sala de sport